Vakantiehuisjehall

Vakantie in de natuur

De huisregels 

De huisregels

1.    Op de vertrekdag willen wij om uiterlijk 10.30 het huisje tot onze beschikking hebben om het goed schoon te kunnen maken en verder te kunnen voorbereiden voor de volgende gasten.

2.    Eventuele schade wordt met de borg, voor zover toereikend, verrekend. Indien het huisje en/of de buitenruimte in een zodanige toestand is achtergelaten dat extra schoonmaaktijd en -handelingen nodig zijn, dan worden de kosten hiervan ook worden verrekend met de borg. (Het restant van) de borg wordt na uw verblijf teruggestort op uw rekening.

3.    Wij willen graag vanaf 22.00 uur stilte op ons erf.

4.    Hoewel we veel van dieren houden, staan we in dit natuurhuisje geen huisdieren toe.

5.    Zowel de vakantiewoning als ons erf zijn rookvrij. Dit huisje is dan ook ongeschikt voor rokers.

6.    Open vuur en barbecue is niet toegestaan. Ook kaarsen niet.

7.    Als u wilde dieren ziet (hazen, konijnen, reeën), geniet er dan vooral van, maar laat ze svp met rust. Wij vinden het belangrijk dat ze zich op ons erf welkom en veilig voelen.

8.    Aan de voorkant van het vakantiehuisje hebben wij een camera hangen. Als u dat op prijs stelt, zetten we tijdens uw verblijf de camera uit. Binnen hangen uiteraard geen camera’s.

9. In deze vakantiewoning zijn geen feesten of evenementen toegestaan.

10. U kunt bij aankomst gewoon het erf oprijden. Als u aan ons heeft doorgegeven hoe laat u ongeveer arriveert, zullen wij in de buurt van het vakantiehuisje zijn. Ziet u ons niet, dan kunt u zich bij ons huis melden. Onze voordeur zit aan de achterkant, op het erf. Reageren we niet op de bel, dan zijn we waarschijnlijk ergens buiten. Met de buitenbel kunt u ons dan 'roepen'.

11. Wij wonen zelf op het erf waar ook deze vakantiewoning staat. U kunt dus vrijwel altijd uw vragen aan ons stellen. In het huisje is internet aanwezig. Als u dat in deze tijd prettiger vindt, kunt u uw vragen aan ons ook via WhatsApp stellen. Een briefje met onze telefoonnummers vindt u in het huisje.

12. Bij aankomst leggen we u uit welk deel van het erf voor u als huurder gereserveerd is. Uw auto kunt u voor het huisje op het erf kwijt.

13. Respect voor de natuur vinden wij erg belangrijk. Wij vragen u ook respectvol met struiken, bomen etc. om te gaan.

14. Bij onze woning lopen enkele hobbydieren in een weitje. We houden ze graag gezond, dus coördineren wij het eten en dergelijke. We vragen u dan ook de dieren niet te voeren. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om van de dieren te genieten en naar ze te kijken, maar we vragen u wel om hierbij dan de bermen langs de oprit niet te betreden.

15. Wij leven zo zelfvoorzienend mogelijk. We hebben dan ook een grote moestuin op het erf. Omdat oogsthoeveelheden en -tijden niet te plannen zijn kunnen we niet garanderen dat we u groenten uit eigen tuin kunnen aanbieden. Maar als we 'over' hebben, bieden we u dat tijdens uw verblijf uiteraard graag aan. En als onze kippendames voldoende eitjes te leggen, bieden we u die ook graag aan. Waarbij u uiteraard volledig vrij bent om wel of niet van dit aanbod gebruik te maken.

16. We gaan er vanuit dat ook u alle (tijdelijke) regels die de overheid heeft ingesteld en/of instelt in het kader van Corona respecteert en in acht neemt. Wat ons betreft valt hier ook onder dat wij verwachten dat uw gehele gezelschap vertrekt mocht iemand uit uw gezelschap tijdens uw verblijf hier onverhoopt Coronaverschijnselen krijgen. 

17. In verband met Coronamaatregelen waar wij als verhuurder aan gehouden zijn, is het ontvangen van bezoek tijdens uw verblijf niet toegestaan.